Over BAMK


Sinds de start van BAMK (Bouwkundig Adviesburo Martin Kip) in 1991 heeft Martin vele verschillende projecten begeleidt. Van kleine uitbouw of verbouwing aan een bestaande woning tot nieuwbouw in de vorm vrijstaande woning, villa of appartementencomplex.


Als jongen via de aloude ambachtschool het werk ingerold in een tijd dat de timmerman alleen hamer en handzaag had om vakwerk te leveren. Vaak werd Martin erbij geroepen wanneer men zijn expertise nodig had voor uitdagingen op de bouw.


Vanuit een gedegen voorbereiding maar ook vaak met kennis uit het oude vakmanschap levert BAMK maatwerk advies. Soms is het simpel, maar vaker zijn verder onderzoek, berekeningen en ontwerpen de basis om tot een goede samenwerking te komen.


Na heel wat jaren in de bouw gewerkt te hebben, werd hij beroepsbrandweer in Emmen. Bouw en constructie bleven in beeld doordat hij in de spaarzame vrije tijd zijn eigen huis bouwde en studeerde. Na zijn actieve dienstperiode bij het korps van Emmen besloot Martin zijn eigen bedrijf te starten om zijn kennis en voorliefde voor bouwen voort te zetten.


Waarom kiest u voor BAMK?

01.

 

Veelzijdig

 

Of het gaat om onderhoud, een kleine of grote verbouwing, nieuwbouw, energie- en daglichtberekeningen, bouwbegeleiding ... BAMK helpt u goed en persoonlijk!

02.

 

Kleinschalig 

 

Doordat wij veel disciplines zelf in huis hebben of korte lijnen hanteren met onze partners, voelt u onze persoonlijke betrokkenheid bij ieder project!

03.

 

Prima Tarieven

 

We hebben voor ieder budget een passende oplossing en adviseren transparant en eerlijk!

Onze mensen

Martin Kip

Bouwkundig adviseur en oprichter BAMK.

Peter Kip

Bouwkundig ingenieur en ontwikkelaar bij BAMK.

Gea Kip

Financiele administratie en ondersteuning bij BAMK.